sanitare

instalatii sanitare

Fie ca montam instalatii sanitare de alimentare cu apa calda si rece, instalatii de canalizare interioare si exterioare, instalatii de bransament canalizari , sisteme de pompare a apei, centrale termice, panouri radiante, boilere, radiatoare, montajele instalatiilor sanitare se efectueaza la cerere pentru spatii mici sau dupa proiectul existent pentru constructii mari

Va oferim personal specializat in montaje de instalatii sanitare, cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare atat pentru montaj-executie, cat si pentru indrumare si proiectare a acestora.Prin profesionalismul si experienta instalatorilor nostri, sistemele de instalatii sanitare vor fi un element de siguranta si confort pentru fiecare cladire.

Daca aveti nevoie de schimbarea unei chiuvete, de reamenajarea unei bucatarii sau dotarea completa cu instalatii sanitare a unei case sau apartament, firma noastra va sta la dispozitie, cu urmatoarele servicii:

 • Montarea si schimbarea obictelor sanitare ( cabina de dus, cada de baie, lavoar, vas WC, etc.).
 • Izolarea conductelor de incalzire si apa cu materiale de ultima generatie.
 • Schimbarea si executia coloanelor de scurgere
 • Executia instalatiilor noi pentru apa si incalzire.
 • Executia instalatiilor de incalzire prin pardoseala ( electrica sau cu agent termic).
 • Montarea centralelor termice.
 • Montarea si inlocuirea radiatoarelor de caldura ( caloriferelor).
 • Inlocuirea coloanelor de caldura, apa rece si apa calda la blocuri.
 • Inlocuiri plasa de caldura/apa rece si calda de la subsoluri
 • Inlocuirea coloanelor de distributie a agentului termic (coloanele verticale de incalzire) si de distributie a apei reci si calde pentru Asociatii de Proprietari.
 • Inlocuirea instalatiei de distributie a agentului termic /a apei calde si reci existente in subsolul Asociatiilor de Proprietari.

Tevile vechi si ruginite reprezinta sursa principala in aparitia problemelor la instalatia dumneavoastra.Fie ca este vorba despre instalatia de apa rece sau calda, de instalatia de termoficare sau cea de scurgere pe baie sau bucatarie semnalele pe care le transmite o instalatie invechita sunt:apa cu rugina, maronie sau galbuie la robinet, gust ciudat al apei, tevi, conducte care curg etc

instalatii sanitare, obiecte sanitare

Orice schimbare, oricat ar fi ea de mica intr-o casa, aduce un aer de prospetime si da impresia unui spatiu bine ingrijit. Cu atat mai mult in baie si bucatarie, multe dintre proiectele de renovare incep cu inlocuirea bateriilor sanitare, pentru ca sunt cele mai importante accesorii din cele doua spatii.Piesele metalice ale instalatiei, oglinzile si placile de gresie sau faianta va pot ajuta sa formati o imagine armonioasa. Bateriile sanitare nu au doar un rol practic, ele indeplinind si un important rol estetic, pe care nu-l puteti ignora. Atat designul cat si functionalitatea produselor alese contribuie la confortul dumneavostra de zi cu zi.

Obiectele sanitare se pot monta numai dupa ce s-a efectuat proba de presiune a intregii retele de distributie a apei si dupa ce s-au terminat lucrarile de finisaj din incaperi, pentru a se evita degradarea obiectelor sanitare si a instalatiei de canalizare cu ocazia efectuarii acestor lucrari. De aceea, toate fazele lucrarii (analiza de caz, proiectare, executie, mentenanta) sunt minutios pregatite si executate profesionist.

desfundari coloane de scurgere

Firma noastra va pune la dispozitie instalatori specializati in prestarea de servicii de desfundare canalizare, desfundare conducte de scurgere, desfundare canal cu presiune, desfundare tevi.

 • Desfundari profesionale conducte de scurgere;
 • Desfundare coloane wc, chiuvete, sifoane de pardoseala;
 • Desfundare canalizari, camine, fose septice ;
 • Desfundare canalizare ;
 • Desfundam canal;

La solutiile noastre pentru revizuirea instalatiilor sanitare, sau solutii pentru o noua instalatie sanitara tinem cont de calitatea materialelor, folosindu-le pe cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc sau pafsin.
Instalatori nostri asigura executia in deplina siguranta punand la dispozitie solutiile si variantele tehnice ideale pentru toate tipurile de instalatii sanitare si termice